Teszthét 3.0

2010.05.19. 16:38

Ma pedig jön a folytatása az FM2-őnek, nevezetesen a Forza Motorsport 3!

Figyelem! Videó is lesz!

Ennél a játéknál okvetlenül is muszály összehasonlítanom a 2-őt a 3-ommal.

A grafika meg kell, hogy mondjam sokat javult! Egészen hihetetlen lett! Borzasztóan realisztikusak az autók! Viszont a belső nézetet finoman szólva is elb@szták! Ugyanis oly' közel van a nézet a kormányhoz, hogy csak a felső karimája látszódik! Sőt! A műszerek pedig egyáltalán nem láthatók!!! Borzasztó! Arról nem is beszélve, hogy a betűk olyan kicsik, hogy egyáltalán nem láthatóak!!!

Amúgy maga a játékélmény sokat romlott a 2-őhöz képest, ugyanis egyáltalán nem érzem, hogy mikor csúszik még szépen keresztbe, és mikor pördül ki! A sebességérzettel meg nem tököltek sokat, egész egyszerűen eltüntették! Azt még hozzá kell fűzni a játékélményhez, hogy a játék túlzottan könnyű! Amikor nehéz szinten megnyerem az összest versenyt, úgy, hogy egyszer egy 500 Abarth-al vertem el egy Imprezát (!); akkor már elég könnyű a játék! Arról nem is beszélve, hogy amiket hibákat felsoroltam a 2-őnél, mind megmaradtak, sőt jöttek újak is! Például rengetegszer van olyan, hogy a hang "megakad" tehát ugyanazon a fordulatszámon pörög folyton hang alapján, pedig valójában rég nincs ott!

Most ez egy rövid teszt lett, a játék értékelése 8,6/10; viszont alább 2 általam csiált videót találhattok!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr492015803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása