Autók pénzé'

2010.06.20. 10:28

Ma 700 000 Forintért találtam 2 autót!

Nos, most nehezemre esett találni igazából bármilyen autót is! Az egyik egy német, ami eléggé visszapörgetett órásnak néz ki, hiszen 161 000 KM-et írnak hozzá, viszont jó állapotú belülről, és kívülről is, az 1.6-os motorja 101 lovas, csomagtere is van, és 650 000 Forintba kerül! A kép alatt pedig az extralistája!

ABS (blokkolásgátló), CD-s autórádió, centrálzár, immobiliser, manuális klíma, pótkerék, riasztó, szervokormány, színezett üveg, ülésmagasság állítás, vonóhorog.

A második pedig egy KIA! Igaz, hogy ezek a KIA-k még abból a korból vannak ahol megbízhatósággal már nincs gond, viszont a vezetési élmény még messze van az "igazi" autókhoz képest! Én nagyon jól tudom, hiszen nekem is volt 3,5 évig egy ilyen, igaz az enyém már a Facelites volt. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy sokkal jobb, mint például a Swift, és igazából nem is sokkal drágább! És legalább nem Suzukiba kell beülnöd! Winkler cikkéből idézve:

"A 7-8 literes fogyasztás, akárcsak a motor, kifejezetten jó, igaz, a Hungaroringen elkövetett ámokfutás alkalmával körönként 1-1.5 milliméterrel araszolt lejjebb a benzinszint jelző. A dinamikája is rendben, az 1300 köbcentis kategóriában bátran versenyezhetünk még kisebb súlyú autók ellen is. Jól bírja a 140-es utazást, nem hangos, és alapjáraton sem rezonál vészesen. Forma 1-es tesztünkön egész jól muzsikált, az ötezres fordulat és a leszabályozás közötti üveghang-tartományban autózva négy kör megtételével sem melegedett."

De íme, egy 2001-es 141 000 KM-et futott 1.3-mas 75 lovas motoros KIA Rio! Csomagtere elég nagy, lábtere sajnos, mint egy kisautónak, viszont ezt a 206 SW, Fabia Combi, stb. kategóriához kell hozzávenni! És ami fontosabb, hogy mindez a miénk lehet 679 000 magyar forintért!

CD-s autórádió, centrálzár, dönthető utasülések, fűthető szélvédő, fűthető ülés, immobiliser, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, pótkerék, riasztó, szervokormány, színezett üveg, vezetőoldali légzsák.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr752094102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása