Autók pénzé'

2010.07.18. 16:17

Ma pedig 1 000 000 forintért találtam 2 autót!

Az első választottam egy 2003-mas Seat Cordoba, 1.4-es motorral ami biztosítási szempontból kedvező, és 126 000 KM-el! Elég megbízhatónak nézem, hiszen ez tulajdonképp egy VW Polo, ami meg egy kis Golf! A képek alatt pedig az extra lista az eredeti leírás alapján. Ja igen, amúgy 965 000 forint.

Elektromos ablak, vezetőoldali légzsák, utasoldali légzsák, szervokormány, ködlámpa, ABS (blokkolásgátló), állítható hátsó ülések, állítható kormány, centrálzár, dönthető utasülések, immobiliser, manuális klíma, pótkerék, rádiós magnó, riasztó, színezett üveg, ülésmagasság állítás, vonóhorog.

A második szerencsés pedig egy 2000-ben gyártott Škoda Octavia! Ez szintég VW technika, csak ez egyenes ágon kapta meg a Golf főbb részeit. 1.6-os, és 186 000 KM van benne. Mindez a miénk lehet 990 000 forintért!

Elektromos ablak, ABS (blokkolásgátló), állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, dönthető utasülések, immobiliser, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, pótkerék, riasztó, szervokormány, színezett üveg, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr972159000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása