Autók pénzé'

2010.08.01. 11:19

Ma pedig 1,4 millióig találtam 4 megfontolandó autót!

Az első ajánlottam egy 2001 11 havi Honda Civic! 1.4-es, 90 lovas, 145 000 KM van benne és magánszemélytől lehet megvenni! És van róla TotalCaron videó is!

ABS (blokkolásgátló), állítható kormány, CD tár, centrálzár, csomag rögzítő háló, dönthető utasülések, elektromos ablak, HIFI, ködlámpa, könnyűfém felni, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, pótkerék, rádiós magnó, riasztó, szervokormány, színezett üveg, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák.

 

Második ajánlottam pedig egy KIA Cerato. Ez is már abból a korbából származik a KIA-nak, amikor megbízható autókat gyártott, bár a Cerato már amúgy is egész jól sikerült. És megbízható az örökkévalóságig! Ráadásul nagy előnye, hogy ezeket a kocsikat nagy valószínűséggel magánautónak vették, akik rendszeresen karban is tartották. Íme egy 1.6-os 105 lovas, mindössze 88 000 KM-el 2006-ból.

ABS (blokkolásgátló), CD-s autórádió, centrálzár, elektromos ablak, szervokormány, utasoldali légzsák, vezetőoldali légzsák.

 Harmadik ajánlottam egy VW Bora, igaz, hogy kicsit pörgetett órás, de jól néz ki! Valójában 200 000-ren innen van, ez a lényeg. Amúgy jobb a sima Golf, de most csak ilyet találtam :)  És itt linket kaptok!

És a negyedik versenyző szintén egy KIA, igaz ez 2.5-ös V6-os. Nem kell megijedni tőle, ha elfogadjuk, hogy 10-12 liter között eszik százon akkor egy nagyon kényelmes autónk lehet. Ráadásul egy hatalmas fityiszt mutat az egyébként már megszűnt luxusadónak, hiszen 169 lóerős! És itt is linket kaptok.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr282190713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása