Autók pénzé'

2010.08.22. 19:43

Ma lustaságom eredménye az, hogy mindössze 1 autót kaptok!

Viszont az az egyik kedvenc ésszerű autóm. Igazából, elég sokszor gondolkodtam már azon, hogy ilyet vegyek, de minnél tovább várok annál rosszabb lesz, hiszen Magyarországon rendeset nem kapni, egy 180-225 lovas autót behozni külföldről meg sokba lenne. De nagyon imádom ezt az autót, ami nem más mint egy Seat Leon! Ez a példány 2002 12. havi, állítólag 109 000-ret futott, ami akár még igaz is lehet. Ráadásul a jó öreg 1.8T hengerenként öt szeleppel gazdálkodik, ami itt 180 lovat jelent. Ja, mindez 1000 forinttal van alatta a 2 milliós határnak.

ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), automatikusan sötétedő belső tükör, állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, digitális többzónás klíma, elektromos ablak (elöl-hátul), elektromos tükör, ESP (menetstabilizátor), fedélzeti komputer, fix üvegtető, fűthető szélvédő, fűthető tükör, HIFI, immobiliser, ISOFIX rendszer, kikapcsolható légzsák, ködlámpa, könnyűfém felni, középső kartámasz, króm felni, manuális (6 fokozatú) sebességváltó, részecskeszűrő, riasztó, sebességváltó zár, szervokormány, színezett üveg, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák.

És így megy!

Szerző: Danessz

Szólj hozzá!

Címkék: autók seat

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr812239482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása