Verekedések 2.0

2010.09.06. 16:50

Egy kivételes alkalom, mert általában nem szeretek a szexturizmusról írni. Viszont sokszor említettem már, hogy ha a thai mosolynak vége szakad, akkor érdemes vigyázni, mert váratlan és szomorú következményei lehetnek. Az elmúlt években sikerült néhány utcai harcot végignéznem Bangkokban, nem kell semmi különlegesre gondolni, volt, hogy éppen a Tesco áruház melletti piacon esett egymásnak két árus. Mindkettő nő. Úgy tépték egymást, hogy szállt a hajuk. Én meg csak döbbenten álltam a cekkerrel a kezemben, a nézőközönség pedig gyarapodott. De voltak más esetek is. Szóval ha elszakad a cérna, akkor tényleg jobb vigyázni. Persze ha mesélek valakinek, általában nem szokták elhinni, főleg, hogy hát ugye, mert az örökké mosolygós thaiok...

Elég erős videó következik, bár vér az éppen nem folyik benne. A helyszín Pattaya, a Walking Street, ahol egy amerikai szexturista elköveti azt a hibát, hogy pénzügyi ajánlatot tesz egy lánynak, aki éppen nem prostituált. Meg fogdossa is. A következmények leírhatatlanok. Az utcán nekiesik a lány, a férfi visszaüt és ezzel elszabadul a pokol, rendesen összerugdossák, csatlakozik a többi lány és egy ladyboy is. A videó elsőre döbbenetes, másodjára viszont be kell vallanom őszintén, cseppet sem sajnálom az amerikait. Talán használt neki a lecke.

via

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr32275464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása