KIA Magentis

2010.10.13. 16:08

Menő autó lesz egy KIA, avagy a VW lehúzhatja a redőnyt?

A Párizsi Autószalonon mutatkozott be a középkategória egyik legmeghatározóbb autója, a VW Passat.

VW-ék nem igazán haladnak a korral, sőt, mi több, egyesek szerint túlzottan ragaszkodnak a régi formához. Mindenesetre az új Passat nem feltétlenül egy szépségdíjas modell - ahogy eddig sem volt az - de most egyre többen finnyáskodnak. Nem biztos, hogy a vválság közepén pont egy ilyen autóval kellet nekik előrukkolni, viszont az emberek ígyis-úgyis meg fogják venni, hisz' a Passat mindig is egy elég nagy slágertermék volt.

Vagy mégsem lesz nagy siker?

Valahol még ugyanott bemutatkozott egy koreai autógyár új középkategóriás autója, a KIA Magentis (külfödön K5; Optima). De barátom, milyen egy autó. Így kéne kinéznie a Passatnak, és vennék, mint a cukrot. Ráadásul 1.2-es turbós motorja is lesz, 150(!!!) lóerővel! Ez így már komoly konkurenciát jelent. Ráadásul mindehhez társulnak a szokásos KIA-s előnyök, mint a 7 év garancia, valamint a várhatóan alacsony szinten tartott ár.

És ez nem egyedi vélemény! Megannyi helyen írják ugyanezt!

Szerző: Danessz

Szólj hozzá!

Címkék: autók

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr942368946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása