Mindent bebiztosítottunk különböző jogszabályokkal, a szexuális életet miért hagytuk volna ki? Nem tudjuk, ezek épp kiknek az agyából pattantak elő, mindenesetre mosolyra fakasztottak minket. Íme 20 bizarr törvény, amit a nemi élet szabályozására találtak ki:

 #1 Az óceániai Guam szigetén tilos szüzeknek házasságot kötni, ezért defloráló férfiakat hívnak házhoz, hogy orvosolják ezt a problémát és szexeljenek velük. Ezt ők teljes állásban, jó fizetésért csinálják. Aúúú. Egy-két rusnyaság becsúszik, na és? Attól még valószínűleg milliók álma ez a munkakör...:)

 

#2 Egy iszlám törvény kimondja, hogy "halálos bűn megenni azt a bárányt, amellyel előtte közösültél". Ööö...

 

 

#3 A libanoni férfiak legálisan szexelhetnek állatokkal, de csak akkor, ha azok nőneműek. Hím állattal történő közösülés esetén halálbüntetést szabnak ki.

 

#4 Az U.S.A. egész területén tilos veszélyeztetett fajokkal szexuális kapcsolatot létesíteni, kivéve az ízeltlábúakat. Kösz, egy szexi százlábút azért bevállalnék...

 

#5 Bahrainban a nőgyógyász megvizsgálhatja hölgypáciense genitáliáit, ám a vizsgálat közben csak a nemiszerv tükörképét szabad néznie. WTF?

 

#6 Hong Kongban a megcsalt feleség megölheti hűtlen férjét, ám csak puszta kézzel. A férfi csábítóját is elteheti láb alól, de azt bármilyen eszközzel...

 

#7 A bolíviai Santa Cruzban élő férfiak számára tilos az anya-lánya hármas.

 

#8 Minnesotában, Alexandriában törvény írja elő, hogy egy férfinak nem szabad fokhagymától, hagymától vagy szardíniától bűzlenie az ágyban, ha mégis elköveti ezt a vétséget, a felesége felszólíthatja, hogy mosson fogat. Attyaúúúristen...XD

 

 

#9 A columbiai Caliban csak férjezett asszonyoknak engedélyezett a szex és az első alkalommal az anyjuknak is jelen kell lenniük, méghozzá a szobában, hogy figyelemmel kísérhessék az aktust. Ewww...

 

#10  A Utah-beli Tremonton határain belül közlekedő mentőautókban tilos a szex, ha azonban rajtakapnak egy párt, a nőnek büntetést kell fizetnie, az esetet pedig publikálják a helyi újságban, névvel ellátva. A férfira ezek közül egyik sem vonatkozik. Na menjenek a...

 

#11 A virginiai Rombochban szabálysértést követ el, aki nem sötétben szeretkezik. 

 

#12 Nevadában illegális óvszer nélkül szexelni.

 

 

#13 Számos amerikai államban törvényellenes a ruhán keresztül is észrevehető nyilvános erekció. Kösz, levegőt azért vehetek?

 

#14 Washington államban elvileg törvény tiltja a szüzekkel történő nemi érintkezést, beleértve a nászéjszakát is. Most akkor...mikor szabad...?

 

#15 Szintén Minnesotában tiltott az élő halakkal történő közösülés. De csak férfiaknak...

 

 

#16 A muszlimoknál tilos a hullák nemi szerveit vizslatni, még a temetkezési vállalkozók sem nézhetnek rájuk, mindig le kell takarni őket valamivel.

 

#17 Egy newcastle-i (Wyoming) rendelet előírja, hogy nem szabad az élelmiszerüzletek hűtőkamráiban közösülni.

 

#18 Nevadában a törvényhozó testület tagjainak tilos péniszjelmezben felszólalniuk az üléseken...

 

#19 Aki Indonéziában maszturbál, azt elvileg lefejezik...

 

#20 A dél-dakotai Sioux Falls szállodáiban nem tartanak franciaágyat, a kétágyas szobákban az ágyak minimum két láb távolságra vannak elhelyezve egymástól. Ja, és tilos közöttük a földön szexelni!

via

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr732374572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása