Tunézia napok óta első helyen szerepel a külföldi híradásokban. Torát üli az ördög az afrikai országban, a zavargások teljes káoszt okoztak, és nagyon úgy tűnik, hogy a helyzet Zin el-Abidin Ben Al elnök távozásával sem változik.

Számunkra mindez csak azért érdekes, mert a vasmarokkal irányító vezér nem vetette meg a luxusautókat, és olyan gyorsan pakolt össze, hogy Ferrari 599 GTB Fiorano-ja otthon maradt. Egyéb ingóságaival egyetemben. Ezekre az értékekre vetett szemet a "nép" néhány képviselője, "Ez a mi pénzünk!" felkiáltással, és jó forradalmárhoz méltóan vittek amit csak bírtak. Az olasz vasat is, de feltehetőleg a kulcsot nem találták, így kénytelenek voltak egy markolót bevetni a művelethez.


A sárga maranellói paripa további sorsáról nincs hírünk, bár a helyzetet látva, nem sok jót jósolunk neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr552607792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása