Autók pénzé'

2010.06.27. 15:24

Ma 800 000 forintig lesznek autók a tovább mögött!

Mai első ajánlottam egy Peugeot 406-os! Igaz, hogy francia, de reménykedhetünk abban legalább, hogy ebben még nem volt olyan sok elektronika! És ráadásul videó is van hozzá!

A másik kocsi egy igazi féreg, méghozzá egy Galant! :)

2literes, 136 lovas 1998-as benzines, és 153 000 KM-et ír (kac-kac), de én azt mondom, hogy van benne vagy ~220 000 km, de még így is jó! A kép alatt pedig egy felszereltséglista!

ABS (blokkolásgátló), automatikusan sötétedő belső tükör, automatikusan sötétedő külső tükör, állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, digitális klíma, dönthető utasülések, elektromos ablak (elöl-hátul), elektromos ablak, elektromos tükör, fűthető szélvédő, fűthető tükör, hátsó oldal légzsák, hűthető kesztyűtartó, immobiliser, kikapcsolható légzsák, ködlámpa, könnyűfém felni, középső kartámasz, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, oldallégzsák, plüss kárpit, pótkerék, riasztó, szervokormány, színezett üveg, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák.

 És jövőhétn jön az eddigiek közül az első, ami tényleg nagyon-nagyon jó lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr422111109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása