Autók pénzé'

2010.07.25. 12:06

Innentől 200 000 forintjával fognak növekedni az árak, azaz ma 1 200 000 forintig találtam 4 autót!

Az első autó egy BMW, mégpedig egy 320i! Lehet azzal jönni, hogy így hat hengeres meg úgy, de nem kerül sokkal többe, mint egy 1.6-os Astra, és 9-11 liter között eszik csak. Viszont 150 lóerős, és gyönyörű a motor hangja! Ráadásul veszélyesen nem pörgetett órásnak néz ki, és bizony 153 000 KM-et írnak! Mindez 1 159 000 forint!

 

ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, digitális kétzónás klíma, elektromos ablak (elöl-hátul), elektromos tükör, fűthető tükör, immobiliser, ködlámpa, középső kartámasz, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, plüss kárpit, pótkerék, riasztó, szervokormány, színezett üveg, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák.

 A második autó egy Mazda 323-mas 1.6-os 98 lovas motorral 2002-ből és 173 000 KM-el! Japán is, jó is, nekem mondjuk nem kéne, de ettől függetlenül nagyon megbízható egy autó! Figyelem! A képre kattintva megtekinthető az eredeti hirdetés!

ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), elektromos ablak (elöl-hátul), HIFI, állítható hátsó ülések, állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, dönthető utasülések, elektromos tükör, fűthető tükör, immobiliser, ködlámpa, könnyűfém felni, középső kartámasz, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, oldallégzsák, plüss kárpit, pótkerék, riasztó, szervokormány, színezett üveg, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák, vonóhorog.

 Harmadik ajánlottam egy 1.6-os G Astra, mindössze 132 000 állítólagos kilométerrel, viszont az ülések és a kormány állapota alapján tulajdonképp ~160 000-nél több nem is nagyon van benne! Íme:

ABS (blokkolásgátló), állítható kormány, centrálzár, elektromos ablak, elektromos tolótető, fűthető tükör, immobiliser, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, szervokormány, színezett üveg, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák.

Negyedik ajánlottam egy B Vectra, igaz, hogy csak 1.6-os motorral, de ez megint egy annyira jó állapotú, hogy érdemes megnézni! És ismét linket kaptok ha rákattintotok a képre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr442174173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása