Autók pénzé'

2010.08.15. 11:06

Ma mindössze 2 autót találtam, viszont az egyik ténnyleg egy "best buy"!

 

Elsőként ismerkedjünk meg egy H Astra Caravánnal! 2004 12. havi, 1.6 benzines 105 lovas mindössze 90 000 KM-el, és ez volt egyedül valamennyire mérhető a másik kocsihoz!

ABS (blokkolásgátló), állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, digitális klíma, dönthető utasülések, elektromos ablak, elektromos tükör, fedélzeti komputer, fűthető tükör, hűthető kesztyűtartó, immobiliser, kikapcsolható légzsák, ködlámpa, könnyűfém felni, középső kartámasz, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, oldallégzsák, részecskeszűrő, riasztó, szervokormány, színezett üveg, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák.

--------------------------------

És akkor jöjjön az, ami tényleg jóóó. Ez pedig egy 2000-ben gyártott 316i! Bár méltatlan egy kicsit ez a motor egy BMW-hez, de olyan állapotú amitől tényleg be fogsz ....

 

Szerző: Danessz

Szólj hozzá!

Címkék: autók bmw

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr382222863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása