Nissan Note

2011.01.24. 10:03

Jó ajánlat, vagy messzi elkerülendő? Nem is olyan egyértelmű!

 

Elsőre még semmi megleő, ez csak egy egyszerű Nissan Note, egy családi mindenes mini-egyterű. A neten a gyérebben felszereltek 1.9-nél indulnak. Nos, de akkor ez mégis miért kerül 1.3 millióba? Hát ezért!

 

Valaki nagyon haragudhatott a tulajra (talán egy dühös feleség?), úgyhogy nem játszadozott, betörte az utasoldali ablakot, majd egy diszperzites vödör tartalmát beleürítette a jobb sorsra érdemes japán remek belterébe. De ha jobban belegondolunk ez tényleg nagy probléma?

Hiszen kell venni egy jobb első ablakot, be kell szereltetni, és ha nem csinált túl nagy kárt az elektromosságban a beszivárgó festék, és ha nincs büdös az autóban (egy idő után úgyis megszűnik) még akár poén is lehet az, hogy meghagyni így a műszerfalat!

Valahogy elképzelem a beszélgetést, ahogy megveszem!

"-Tesó, tudod mennyi most neten egy Note?
-Használtan?
-Naná!
-Bazz, jókatkérdezel. Legyen monjduk kétmilla.
-Ja, kábé annyi. Te, tudod, hogy milyen autót vettem?
-Na?
-Egy Note-ot bazdmeg, de 1,2 millióért!
-Nebassz!
-De, gyere nézd meg!
-Bazd, mi van ennek a műszerfalával?
-Ja kérem, ez egy tervezői  kiadás, teljesen egyedi, csak ez az egy van belőle!"

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapravalami.blog.hu/api/trackback/id/tr212607834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása